Skip to content

Erfarenhet?

VI HAR SAMLAT ÖVER HUNDRA ÅR!

På JMG Kakel & Klinker är vi väl etablerade inom plattsättning, med mångårig erfarenhet av totalentreprenad, badrums- och köksrenovering. Du kan vara säker på att vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att genomföra ert projekt!

Tillsammans!

Jag som grundat JMG Kakel & Klinker heter Jens Gyllegård, plattsättare sedan 18 år tillbaka. Med lång tid i branschen kan jag med säkerhet säga att jag har skapat en djup förståelse för yrkesområdet, noggrannhet är allt! Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den allra högsta kvaliteten inom plattsättning.

Därför har jag samlat ett team av plattsättare med olika erfarenheter, men som delar en gemensam noggrannhet och passion för sitt arbete. Denna kombination gör att vi tillsammans kan erbjuda en oslagbar noggrannhet och precision i varje projekt. Genom vår erfarenhet, yrkesstolthet och starka engagemang kan vi garantera att du som kund får den allra bästa servicen och kvaliteten.

Vi lägger stor vikt vid att leverera resultat som överträffar dina förväntningar och strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder.

Jens Gyllegård

Jens Gyllegård

Sebastian Holmgren

Fredrik Grape

Oliver Abrahamsson

Dennis Hörnlund

Vår vision är att skapa en verksamhet som är känd för sin professionalism och kundförståelse.

Vi vill arbeta tätt tillsammans med våra kunder för att säkerställa deras fulla tillfredsställelse och erbjuda stöd under hela processen.

Genom vår dedikation och erfarenhet vill vi bli valet för kunder som söker en pålitlig plattsättare.

Vårt mål är att vara ett föredöme inom branschen och att fortsätta vårt arbete med att erbjuda exceptionell kvalitet i varje projekt vi tar oss ann.

Vi är angelägna om att skapa långvariga relationer med våra kunder och att vara första kontakten man tar i nya projekt.

Kontakta oss

Några vi samarbetar med

Vi ligger i framkant inom plattsättning och har samlat branschens mest talangfulla hantverkare runt oss, för att säkerställa högsta kvalitet i alla våra projekt.
jmg-vvs
jgs
beijer
kakellagret
kakeldesign
dahl
adda-center