Skip to content

Såhär jobbar vi:

01Möte

Det är viktigt att vi träffas för att bygga en relation eftersom det är svårt utan direkt kommunikation. Ni kanske redan har en tydlig bild av vad ni vill ha, men det är värt att nämna att vi kan bistå med nya tankar och idéer på plats samtidigt som vi svarar på alla era frågor. Vi har alltid massor av kreativa idéer och lösningar som kan vara till hjälp. Vi är mer än glada att komma till er för ett kostnadsfritt möte och se hur vi kan bistå er på bästa sätt.

02Offert

Efter vårt möte går vi igenom alla detaljer som vi har kommit överens om. Det kan ibland ta lite tid eftersom vi direkt involverar de relevanta hantverkarna i diskussionen för att undersöka eventuella frågetecken. När ni sedan får vår offert är vi redo att starta enligt den tidsplan som vi bifogar. Det som skiljer oss från andra är vår noggrannhet och detaljfokus i planeringen.

03Uppstart

Innan vi påbörjar arbetet gör vi en genomgång tillsammans för att ta upp eventuella frågor eller osäkerheter som har uppstått. Vi går igenom tidsplanen och presenterar alla hantverkare som kommer involverads.

Det är av största vikt för oss att ni känner er trygga och informerade inför projektet.

04Arbete pågår

Vi är medvetna om att det är av största vikt för er att ha full kontroll över ert projekt, särskilt när det gäller ert eget hem. Därför ser vi till att hålla er uppdaterade om vilket som är nästa steg under hela projektets gång. Vi har löpande avstämningar tillsammans för att säkerställa att vi håller oss inom den utsatta tidsplanen.

05Leverans

Det är viktigt för oss att ni är nöjda med resultatet och vi lägger stor vikt vid en grundlig avslutning på projektet. Vi utför alltid en byggstädning och sedan följer en gemensam genomgång där vi går igenom alla detaljer och materialval.

Vi strävar efter att ni ska känna er trygga med ert nya kök eller badrum och dess skötselråd.

06Uppföljning

Vi tar även tillfället i akt att höra era åsikter och uppfattningar om projektet, och tar till oss all feedback för att kunna förbättra oss ytterligare.