Skip to content

EL

Söker du en pålitlig och kvalificerad elektriker?

Behöver du professionell hjälp med elinstallationer, reparationer eller underhåll? Oavsett om det gäller nyinstallation, renovering eller uppgradering av elsystem så kan vi hjälpa dig.

Vi utför elinstallationer i badrum, kök, hallar, kontor och företagslokaler för både privatpersoner och företag i hela Mälardalen.

Installationstjänster

Söker du en pålitlig och kvalificerad elektriker i Mälardalen? Oavsett om det gäller nyinstallationer, renoveringar eller uppgraderingar av ditt elsystem, har JMG Kakel expertisen och erfarenheten att utföra jobbet med precision och omsorg. Vi erbjuder tjänster för både privatpersoner och företag.

Belysning

Installation av nya ljuskällor, såsom taklampor, spotlights, LED-paneler och utomhusbelysning. Detta inkluderar även planering av belysningssystem för att skapa optimal ljussättning i olika miljöer.

Eluttag

Uppgradering eller installation av nya eluttag för att öka tillgängligheten. Detta kan inkludera installation av jordade uttag, USB-uttag och väderbeständiga uttag utomhus.

Installation av vitvaror

Anslutning av stora hushållsapparater som spisar, ugnar, diskmaskiner, tvättmaskiner och torktumlare.

Elcentraler

Installation eller uppgradering av elcentraler. Detta kan inkludera byte av äldre säkringar till moderna automatsäkringar och installation av jordfelsbrytare.

Felsökning

Lokalisera och åtgärda elektriska problem som strömavbrott, kortslutningar, eller felaktiga installationer.

Energibesparingar

Installation av energieffektiva lösningar såsom LED-belysning eller smarta hem-system som kan kontrolleras för att minska energiförbrukningen, exempelvis Plejd. Vi kan ge råd om hur du kan förbättra ditt hem eller din arbetsplats med modern teknik för att öka komforten, effektiviteten och säkerheten.

Vad ska man tänka på när man drar el i ett nytt hus?

Att dra el i ett nytt hus eller garage är ett betydande projekt som kräver noggrann planering och expertis. Genom att ta hänsyn till förbrukning och tillgänglighet kan du säkerställa att din nya fastighet inte bara är säkert och funktionellt utan också redo för framtiden.

Laddstolpe

Det finns en laddare för varje plats.

Från det lilla hushållet till storskaliga parkeringsgarage.
Oavsett behov kan vi hjälpa er med projektering och installation.

Vi samarbetar med: Charge Amps →

Solceller

Uppgradera ditt hem med solceller och ta kontroll över din energiframtid! Investera i en hållbar lösning som minskar dina elräkningar och ökar din fastighets värde.

Vi samarbetar med: Exempel.se →

Några vi samarbetar med

Vi ligger i framkant inom plattsättning och har samlat branschens mest talangfulla hantverkare runt oss, för att säkerställa högsta kvalitet i alla våra projekt.
jmg-vvs
jgs
beijer
kakellagret
kakeldesign
dahl
adda-center

Kontakta oss