Vi har över 10års

samlad erfarenhet!

Plattsättning

Vi kan allt om plattsättning av kakel, klinker och natursten, liksom om fästmassor, fogmassor och underlag. Vi använder oss av bara av förstklassiga material från välkända märken och leverantörer.

Berätta för oss om dina önskemål så tar vi fram förslag på slitstarka och snygga plattor som passar just i ditt badrum, i din hall eller i ditt kök. Vi hjälper dig med både planering och genomförande.

Totalentreprenad

En badrumsrenovering eller köksrenovering kräver kunskap, många beslut och många detaljer att hålla reda på. Vi erbjuder totalentrepenad på hela bygget- från planering till färdigt resultat så slipper du bekymra dig.

Vi håller i alla kontakter med hantverkare som behövs, ser till att arbetet blir kvalitetsmässigt utfört och att tidsplanen följs. Vi lämnar självklart en offert för alltihopa, så får du kontroll på vad det hela kostar.

Kvalitet

Hos oss kan du känna dig trygg med att lämna över ansvaret och för att allt blir fackmannamässigt utfört. Vi arbetar med kvalificerade och certifierade hantverkare som alla har lång erfarenhet inom sina områden.

Du får professionella råd och tips innan byggstart och vi garanterar alltid bästa kvalitet på både utfört arbete och valt material.

Övriga utrymmen

Vi utför alla arbeten för underlag för keramiska golvkonstruktioner, vare sig det handlar om gjutning i lättbetong eller pågjutning av betong eller annan lämplig avjämningmassa.

Vi ordnar självklart också alla underarbeten och snickeriarbeten som kan behövs för väggar, trappor eller terasser innan du plattsätter. Hör av dig till oss, så kan vi berätta vilket underlag som passar bäst för just dina behov.

  • "Vi tog kontakt med JMG kakel och klinker efter att en bekant anlitat dem. Vi fick ett väldigt trevlig rakt och proffisionellt bemötande. Det var enkelt och vi fick mycket hjälp och svar på våra frågor. JMG kakel och klinker har ett bra samarbete med andra yrkesgrupper och ror projektet i mål varesig vilket hinder som kom i vägen. Inte nog med det så fick vi ett helt felfritt resultat, mycket noggrannhet och hjärta nerlagt på allt från planering utförande och resultat. Vi är helnöjda."

    Johan i VästeråsPrivatperson
  • ”När vi fick vattenskada i huset så anlitade vi JMG Kakel & Klinker för totalentreprenad. Resultatet blev över förväntan och dessutom så levererades allting inom tidsramen. Tack åter igen!”

    Daniel i VästeråsPrivatperson
  • "Ni är så grymma, alla som varit här och jobbat har varit så jäkla trevliga och lätta att ha o göra med. Badrummet blev kanon!”

    Dennis i VästeråsPrivatperson