Vi har över 10års

samlad erfarenhet!

Om oss

Vi utför alla slags arbeten inom badrum, kök, kakel och klinker åt både privatkunder och företag i Västmanland med omnejd. Plattsättning av alla sorters kakel, klinker och natursten är vår spetskompetens.

Vi erbjuder totalentrepenad vid större renoveringar och nybyggen och lämnar offert tillsammans med erfarna och certifierade hantverkare. Med vår samlade kompetens kan du känna dig trygg med att arbetet blir fackmannamässigt utfört. Vi står för kvalitet och yrkesstolthet.

Erfarenhet

Jens Gyllegård, som driver JMG Kakel & Klinker är våtrumscertifierad och har över tio års erfarenhet av plattsättning. Han har tidigare arbetat åt större byggföretag med flera stora projekt.

Jens har tidigare drivit stambytesprojekt och varit projektledare för en större åtaganden som t.ex. hotellrenovering.

Därmed kan vi med säkerhet säga att inget arbete för stort eller för litet.

Certifiering

För arbeten med tätskikt under kakel och klinker i våtutrymmen krävs behörighet enligt gällande branschregler. JMG Kakel & Klinker arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV) med godkända tätskikts-
system, lämpliga material och konstruktioner.

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument – en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt.

  • "Vi tog kontakt med JMG kakel och klinker efter att en bekant anlitat dem. Vi fick ett väldigt trevlig rakt och proffisionellt bemötande. Det var enkelt och vi fick mycket hjälp och svar på våra frågor. JMG kakel och klinker har ett bra samarbete med andra yrkesgrupper och ror projektet i mål varesig vilket hinder som kom i vägen. Inte nog med det så fick vi ett helt felfritt resultat, mycket noggrannhet och hjärta nerlagt på allt från planering utförande och resultat. Vi är helnöjda."

    Johan i VästeråsPrivatperson
  • ”När vi fick vattenskada i huset så anlitade vi JMG Kakel & Klinker för totalentreprenad. Resultatet blev över förväntan och dessutom så levererades allting inom tidsramen. Tack åter igen!”

    Daniel i VästeråsPrivatperson
  • "Ni är så grymma, alla som varit här och jobbat har varit så jäkla trevliga och lätta att ha o göra med. Badrummet blev kanon!”

    Dennis i VästeråsPrivatperson